Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения за една 166

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мнения за една 166

Здравейте алфисти,

имам намерение скоро време и аз да се присъединя към съсловието, но за момента съм в процес на търсене на що-годе читава 166-ца.

Та на въпроса - някоя случайно да е оглеждал тази: http://www.mobile.bg/11270728069767028? Намира се в една автокъща на кръстовището на Околовръстно и Пушкин (Павлово).

Благодаря предварително.

Добре изглежда, но за другото - сервиз, диагностка и чак тогава решаваш дали да купуваш.
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
      Добре изглежда, но за другото - сервиз, диагностка и чак тогава решаваш дали да купуваш.
      благодаря колега. То това със сервиза и диагностиката е ясно, че в един момент ще се случи... По скоро ме интересуваше нещо за първични наблюдения. Аз преди около 2 часа ходин на място да я видя, но аз не съм особено специалист по колите, та за това реших да попитам дали някой има други наблюдения...

10х

Comment

Аз съм я гледал на обява само,и малко ми се струва че е понаправена за продажба,малко евтино ми идва с тия екстри и салона
        Alfa 155 1.7,1.8 ex
        Alfa 166 2.4 3 ex
        155 1.8 MY 95 sport

Comment

Гледах я преди две седмици. Типичната тотално изхабена и мърляшка, но напудрена за продажба кола. Изтъркан и започнал да се рони волан, протрит скоростен лост, надрано отвсякъде табло, захабена и напукана кожа. Това е кола на не по-малко от 500-600 000 км. Иначе запали, нямаше - поне за мен - странни вибрации и шумове, но това, за разлика от салона, може да се "изиграе". За съжаление не можах да я пробвам за да преслушам кормилната уредба и окачването, защото колата няма номера, а отвън дебнеха полицаи. Не съм се връщал после. Според мен колата не си заслужава.

---------- Post added at 17:40 ---------- Previous post was at 17:37 ----------

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
          Аз съм я гледал на обява само,и малко ми се струва че е понаправена за продажба,малко евтино ми идва с тия екстри и салона
          Мне, не е евтина, таман нормална си е цената. Но колата е излъскан кенеф.
          Last edited by koolio; d.m.y г., 20:39.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Аз я гледах вчера. Колата си е на много километри. Отвън не и личи, но от вътре определено. Наглеците бяха сменили педалите с чисто нови. Питах дали мога да я закарам на диагностика, казаха че може, но само с камионче, че няма номера. Следващия ми въпрос беше да ми докарат едно камионче и да я видим и колко пари ще ми струва отиването и връщането до сервиз, който се намира в Люлин. Отговора беше 80 лева. Накратко не бяха мераклии да я карам на майстор. За мен лично този автомобил не си струва. Просто е убит от каране.
            Last edited by M.Gruev; d.m.y г., 21:19.
            Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
            Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
              Гледах я преди две седмици. Типичната тотално изхабена и мърляшка, но напудрена за продажба кола. Изтъркан и започнал да се рони волан, протрит скоростен лост, надрано отвсякъде табло, захабена и напукана кожа. Това е кола на не по-малко от 500-600 000 км. Иначе запали, нямаше - поне за мен - странни вибрации и шумове, но това, за разлика от салона, може да се "изиграе". За съжаление не можах да я пробвам за да преслушам кормилната уредба и окачването, защото колата няма номера, а отвън дебнеха полицаи. Не съм се връщал после. Според мен колата не си заслужава.

---------- Post added at 17:40 ---------- Previous post was at 17:37 ----------

Мне, не е евтина, таман нормална си е цената. Но колата е излъскан кенеф.

Първоначално публикувано от M.Gruev Покажи съобщение
              Аз я гледах вчера. Колата си е на много километри. Отвън не и личи, но от вътре определено. Наглеците бяха сменили педалите с чисто нови. Питах дали мога да я закарам на диагностика, казаха че може, но само с камионче, че няма номера. Следващия ми въпрос беше да ми докарат едно камионче и да я видим и колко пари ще ми струва отиването и връщането до сервиз, който се намира в Люлин. Отговора беше 80 лева. Накратко не бяха мераклии да я карам на майстор. За мен лично този автомобил не си струва. Просто е убит от каране.

Когато излезе обявата, ходихме с двама колеги от форума да я видим и стигнахме до абсолютно същите изводи......
              "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Аз пък си мисля че не е толкова лоша При положение че никой не я е водил на диагностика, от къде сте толкова убедени че е на 500 000 или незнам колко км...При положение че е 2002, то реалните км ще излезнат веднага Затова само гадаем, по добре отиди и я виж ти лично на място
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Много благодаря на всички! Бягам... бързо... и на далече от тази!

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                    Аз пък си мисля че не е толкова лоша При положение че никой не я е водил на диагностика, от къде сте толкова убедени че е на 500 000 или незнам колко км...При положение че е 2002, то реалните км ще излезнат веднага Затова само гадаем, по добре отиди и я виж ти лично на място
                    А ти пък откъде съдиш, че не е толкова лоша, като не си я виждал и на живо? А ако е сменян или бъзикан компютърът как ще излязат реалните километри?

Колега, приятелски те съветвам повече да мислиш, а не да отговаряш на всички теми, колкото да трупаш постове, щото се излагаш.

Поздрави
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                    X